Low-carb-bloggen

En kost med kontrollerat lågt intag av socker och stärkelse ger dig bättre hälsa och bra vikt.

Mycket vatten i fisken

Posted by arne9 på 8 maj, 2008

Aftonbladet rapporterar att det är mycket vatten i fryst fisk också.

Tidigare har man skrivit om att det är mycket vatten i kyckling.

Vatten och smakämnen och kosistensgivare och aromämnen och E-gifter finns det alltför gott om i ”maten”. Var är de goda råvarorna?

Aftonbladets Karin Ahlborg skriver att light-trenden är bruten. Det låter ju hoppfullt men vi är inte där ännu. Det blir ju bara fler och fler tillsatser, köttet är inte bra i butikerna och det finns mycket vatten och utfyllnad i kött och fisk och Coca-Cola light är sötad med aspartam igen.

Hoppas naturligvis att det vänder och att det blir bättre snart, men motståndet är starkt.

3 svar to “Mycket vatten i fisken”

  1. När det inte finns mycket fisk i vattnet får vi kanske nöja oss med mycket vatten i fisken?

  2. maxiq said

    Du tog orden ur tangentbordet(?) på mig Kenneth! Jag tänkte exakt samma tanke men du hade hunnit före!😛

  3. yvonne löfquist said

    Detta är bra upplysning till konumentledet. Visserligen ingen nyhet för mig som alltid varit intresserad av mat men alla andra som inte har förstått att det som industrin kallar ”marinad” är lika med vatten. Detta gäller alla frysta varor, sedan finns det en uppsjö av liknande lurigheter även för färskt kött tex oxfilé går att fylla med ganska mycket vatten för att få upp vikten.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: