Low-carb-bloggen

En kost med kontrollerat lågt intag av socker och stärkelse ger dig bättre hälsa och bra vikt.

Semester

Posted by arne9 på 9 oktober, 2007

sommar07-marliten.jpg

Nu njuter vi semester vid Medelhavet.

Det är inte svårt att äta low-carb här i Spanien. Det finns så mycket kött av nöt och svin och kyckling och fisk och massor med skaldjur. Vinerna är ju också low-carb.

Vad vi ännu inte hittat är Atkins produkter, men andra chokladstänger med lite sockerarter och choklad nästan utan socker.

Omega3-ägg hittade vi direkt och de är (som så mycket) billigare än i Sverige. Dessutom finns det omega3-mjölk. De visar i TV-reklamen så bra hur den rensar bort placken i blodbanorna.

sommar07-322.jpg

Det kanske kan bli en del promenader på stranden och så bra kost och en ostressad och lugn tillvaro borde borga för idealiska förhållanden för förbättring av hälsa och vikt.

Även datorn kommer nog att få vila en hel del. Dessutom är det inte så lätt att hitta öppna nätverk jag kan köra på. Spanjorerna verkar skydda sina trådlösa nätverk bättre än svenskarna. Men någon publik hotspot skall jag nog hitta.

Annonser

Ett svar to “Semester”

  1. Vad skönt Arne – att ni har tagit en semesterresa till Spanien. Ett tag blev jag lite orolig vart du tagit vägen. Nu fick jag förklaringen. Välkommen hem till höstrusket här hemma så småningom.

    Bosse

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: