Low-carb-bloggen

En kost med kontrollerat lågt intag av socker och stärkelse ger dig bättre hälsa och bra vikt.

Kimkin är körd?

Posted by arne9 på 7 september, 2007

Jag har tidigare berättat att den kände low-carb-bloggaren Jimmy Moore gått ner en massa kilon med Atkins. För några månader sedan försökte (och lyckades) han gå ner ett antal kilon till med den kontroversiella dieten Kimkins.

Nu har han sedan sex veckor brutit med Kimkins och anser att det är en ohälsosam diet. Dessutom verkar det som kvinnan som står bakom dieten är en bluff. Hon heter enligt uppgift Heidi Diaz.

Nu har en privatdeckare fotat henne och det understryker väl misstankarna om att det är en bluff. Dieten verkar inte ha fungerat så bra på henne.

kimmer05   

Det finns mer bilder här. 

Bantning och dieter som gör en smal är lukrativt. Det är väl inte för inte som det finns bantningstips i kvällsblaskorna titt som tätt. Synd bara när det kommer in bedragare och lycksökare i branschen som dessutom ger diettips som kanske inte är så hälsosamma.

Annonser

2 svar to “Kimkin är körd?”

  1. ags said

    Det är ofta ganska enkelt att ana vilka dieter som är ohälsosamma. De dieter med en fullständigt radikal inställning till fördelningen av makronutrienterna bör man alltid vara snabb att kritisera. Samtliga makronutrienter finns av en god anledning och att kapa bort någon ur dieten är alltid olämpligt, excessivt intag av någon av dessa kan också lätt kritiseras när det tycks leda till kaloriöverskott.

    Skulle jag gå ut och påstå att det är den nya fettdieten som gäller och energiprocentförhållanden skall se ut enligt (10%/20%/70%) mellan protein, fett och kolhydrater samt kombinera med lite fritt tolkade studier och före-/efterbilder så hade det varit en smal sak att få delar av fårskocken att följa.

    Om jag bara vore liberal istället för fascist hade jag helt klart kunnat tänkas göra något sådant för att tjäna pengar själv. Men det är samvetslöst.

  2. arne9 said

    Kimkins är en svältkost. Det finns de som får i sig 500 – 800 kcal/dag när de följer Kimkins. Det ohälsosamt.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: