Low-carb-bloggen

En kost med kontrollerat lågt intag av socker och stärkelse ger dig bättre hälsa och bra vikt.

Intervju med Gary Taubes

Posted by arne9 på 18 augusti, 2007

1 Jag skrev om Taubes bok den 1 augusti. Den väntas ju bli en enorm kioskvältare och få en stor genomslagskraft i Förenta Staterna och i hela världen. Här i Sverige kanske Rössner och gubbarna på Livsmedelsverket får bråda dagar efter den 25 september.

Nu har Jimmy Moore gjort en intervju med Taubes på sin blogg. Den är faktiskt läsvärd.

2                  3

5 svar to “Intervju med Gary Taubes”

  1. This book by Gary Taubes is absolutely stunning! I’ve been reading a pre-pub copy and it is so well researched and written that it will be extremely difficult for anyone to refute. But they’ll sure try. 🙂

  2. Berndt said

    Gårdagens bantningskur bestod av 4 surströmmingar (Kallax, Kallax filé, Höga Kusten och oskars), sprött hårt tunnbröd, lite västerbottensost, finhackad silverlök och gullök samt nykoad mandelpotatis. Kan det betraktas som kalorisnålt? Gott var det iaf😉

  3. arne9 said

    I think this book will mean very, very much for us ”living la vida low-carb”.
    Sooner or later (hopefuly sooner) the mainstream nutritions will realise that low-carb is the key to a healthier life and a key to get the weight you are supposted to have.

  4. arne9 said

    Berndt:
    Om det var det enda du åt på hela gårdagen så var det godkänt😉

  5. I agree, Arne! Someday, they will HAVE to concede that livin’ la vida low-carb is healthy. One of these days… 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: